Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Sötét szemüveg mögül kacsingató szoci kampány

2009.12.04. 21:30 | UjBuda | 2 komment

Rég láttunk szoci politikusokat annyira fanyar képpel álldogálni saját pártjuk elnöke mellett, mint amennyire a budapesti kitelepülés során Molnár Gyula és társai mutatkoztak az évek óta csúszó metróépítés sújtotta Gellért téren.

Sehol egy viccesnek szánt megjegyzés, sehol egy baráti vállveregetés. Helyette kínos ácsingózás maradt a szebb napokat megért Molnár elvtársnak a bandavezér megjelenésű Szabó Vilmos és a krampuszarcú Józsa István újbudai szoci potentátok oldalán. Mindez alig pár nappal a rettegett döntés, a szocialista országos listáról szóló pártalku előtt, amin eldől, hogy ki reménykedhet még tavaszig mentelmi jogban a következő négy esztendőre. A maga módján izgalmas kérdés, Molnár minden bizonnyal izgul is rendesen, hiszen Hagyó Miklós majdnem teljesen száműzte Budapestről és Szigetvári Viktor már a kerület felszabadító seregeit szervezi. Lehet, hogy Molnár számára is a Warwasowszky-modell lenne az üdvözítő megoldás.

Így történt, hogy egy borongós őszi napon, négy év bezárkózás, irodai hancúrozás, lopi-csali után a budapesti szocialisták kibújtak a biztonságot jelentő ügyvédi irodák és testületi döntések árnyékból. A kitelepülés helye szimbolikus, de nem csak a hosszú hónapok óta munka nélkül meredező építési daruk miatt, hanem ahogy Lendvai Ildikó szövegében említette, ugyanitt néhány napja Horthy fehér lovát terelgetve a jobbikos Novák Előd és Murányi Levente szónokolt. Zsák a foltját.

Címkék: mszp attila gyula molnár szabó tér istván lendvai gellért ildikó újbuda mesterházy vilmos józsa

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr891574641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ujbudablog 2009.12.04. 23:36:23

Fijjúk! Ez egyre gyengébb...

Lámpaoltó 2009.12.06. 23:18:45

aszta, de savas, de zsír :D
süti beállítások módosítása