Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Béreljen panama-öblöt!

2009.03.06. 14:00 | UjBuda | Szólj hozzá!

Gondolkodott már azon, hogy Budapest szívében ki kellene bérelnie egy öblöt? Megtaláltuk Önnek az Internet legjobb ajánlatát!

Itt a lehetőség! A főváros leghírhedtebb öblét bérelheti ki viziszínpaddal, nézőtérrel együtt egy rendezvényszervező cégtől. Részletek itt.

Így járunk, ha magánkézbe kerül egy park tulajdona. A Kopaszi-gát ugyanis magántulajdon, kizárólag a tulajdonos cég vezetőinek jószívűségén múlik, hogy jelenleg akárki sétálhat rajta. Azonban ha úri kedvük úgy tartaná, bármikor lezárhatnák, sőt az építendő iroda- és lakóházak jövendőbeli lakói számára kizárólagos használatúvá is tehetnék. Olyan ez, mint amikor az olimpián doppingoló sportoló hónapokkal később bukik le és akkor át kell adnia az aranyérmét a második helyezettnek. De az új aranyérmes kölcsönzőt nyit és bérbe adja az érmet a doppingoló elsőnek.

Az utóbbi évek legnagyobb budapesti panamája volt az Öböl-ügy, a Lágymányosi-öböl kijátszása Leisztinger Tamásnak, aki azt busás, sok milliárdos haszonnal adta tovább egy portugál ingatlanos cégnek. Nem kis teljesítmény volt, gratulálunk!

Címkék: bűnözés polgármester gyula molnár öböl újbuda xi lakos lágymányos

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr29974643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása