Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Átverték az újbudai öregfiúkat?

2009.10.04. 16:00 | UjBuda | Szólj hozzá!

Újbudán az önkormányzati fenntartású uszodában évek óta edzenek az Újbuda Senior Úszó Club versenyzői. A szenior vébéken rendszeresen képviselik hazánkat. A szereplés mögött természetesen Molnár Gyula szocialista polgármester is ott figyel, hiszen az önkormányzat évről évre több millió forinttal támogatja a szeniorok ausztráliai repülőjegyeit.

"Mivel a világversenyeken való részvétel komoly költséggel jár, ezért kétségtelen, hogy csak bizonyos életszínvonal mellett engedhetik meg az úszók maguknak, hogy részt vegyenek egy-egy világeseményen." (Magyar Nemzet, 2009. szeptember 14.)

Nagy kérdés, hogy mi lesz idén. Tegnapi hír, hogy október 5-én és 6-án indulna - indult volna - Ausztráliába, Sydneybe egy magyar úszókból és kosárlabdázókból álló csapat, hogy részt vegyen a World Master Games nevű játékokon. A 18 fő részére szóló repülőjegyeket március és április folyamán fizették ki. A foglalás után a csoport elektronikus jegyet kapott személyesen a cég tulajdonosától e-mailben, de később utánakérdeztek a járatot üzemeltető Lufthansa és a China Air légitársaságnál, ahol azt a tájékoztatást kapták, hogy a jegyük érvénytelen, ugyanis eltérő a légitársaság számítógépes rendszerében lévő kódszám és a repjegyen lévő szám.

A repjegypiac.hu üzemeltetője, több alkalommal is azt mondta a károsultaknak, hogy visszafizeti a repülőjegyek árát - legutóbb szeptember 30-án - de eddig erre nem került sor. A csoportot vezető Konrády Ildikó elmondta, hogy hétfőn feljelentést tesznek az utazási iroda ellen.

Úgy tűnik, idén lemaradhat az 50 méteres gyorsúszás fináléjáról Balázs Gyula, szdsz-es önkormányzati képviselő, exalpolgármester.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr891426999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása