Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Szigetvári váltja Molnár Gyulát?

2009.08.19. 08:01 | UjBuda | 2 komment

Augusztus elején adta hírül a sajtó, hogy Szigetvári Viktor, Gyurcsány felfedezettje, a nyugati típusú negatív kampány mestere, Bajnai Gordon kabinetfőnöke belépett az újbudai MSZP-be.

A hír már első hallásra is furcsa, hiszen ki az az őrült, aki ilyen válságos időkben akar beosonni a széteső szocialista pártba. Nos, Szigetvári beosont Újbudára. Ehhez szerzett két ajánlót is, sőt nem is szerzett, egyenesen felkért. Felkérte Molnár Gyulát és Wiener Györgyöt. Molnárt már jól ismerik a blogolvasók, Wienerről pedig majd egy másik sötét posztunkban írunk, róla is van mit, hiába dugja csak néha a fejét a nyilvánosság elé.

Az utóbbi évek nyomozásaiban a kerületi vezetés népszerűsége igencsak megkopott, így egy magas körökből érkező ígéret a szabadlábakért cserébe, könnyen lehet, hogy meghallgatásra talál az újbudai koszfészkek körében.

Budapest legnagyobb kerülete gyakran kerül az országos figyelem középpontjába, a gyatra újbudai szocialista viszonyok rendezése Bajnai elemi érdeke. Leküldte hát hű káderét, hogy az szagoljon bele a fővárosi politikába. Szigetvári még a végén akár Hagyó Miklós megregulázására is alkalmas lehet, ha a mostaninál is jobban elszabadulna a fővárosi BKV-s pokol. De ez legyen a szocialisták gondja.

Nekünk most elég csak egyszerűen megállapítani a tényt: Gyurcsány-Bajnai betették az emberüket Újbudára. A gond pedig ezzel leginkább az, hogy ezek az emberek jót nem jelentenek senkinek se a kerületben se az országban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr431321130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása