Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Kocsmazárási pánik

2009.05.15. 00:00 | UjBuda | 3 komment

Újbuda új rendelete értelmében május 20-ától a kocsmák este 10-kor lehúzhatják a rolót. Csak az első és másodosztályú éttermek a kivételek a rendelet alól, és persze a diszkók. Nyugodtan kimondhatjuk, a választások előtti évben az önkormányzat kocsmazárási pánikba esett.

Akinek sok pénze van, az miért ihat késő este is? A szegényebbeknek miért is kell elhagyniuk a kiskocsmákat este tízkor? Hol itt az esélyegyenlőség? Már inni sem ihat mindenki egyformán? Kíváncsian várjuk az önkormányzat válaszát!

Ráadásul este 10-től a boltokban sem árulhatnak alkoholt. Komolyan, tiszta 20-as évekbeli Amerika. Aztán majd jönnek az Al Caponék.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr181120536

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újbuda feketén fehéren 2009.05.14. 02:00:57

Alkoholstop a Rio és a ZP védelmébenItt a tavasz, kevesebb mint egy hónap, s nyitnak a Petőfi híd kocsmái: hamarosan beindul a buli a Rióban és elkezdi forgatni perselyes kapuit a Zöld Pardon. Hurrá! Hunvald György árnyékában ugyan, de egyelőre úgy tűnik,…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luckystrike 2009.05.15. 11:20:04

Nem fog működni ! Molnár Gyula egy senki kb nem adnak annyian a szavára a kerületben , hogy sikerüljön !
A másik meg ,hogy az éjjel -nappali sem fogja bírni hiszen kb éjjel a bulisok a vevők meg Béla bá!:D

drflash · http://drflash.hu 2009.05.16. 07:00:36

mijaz, hogy jönnek az alcapónék, ők hozták a rendeletet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drflash · http://drflash.hu 2009.05.20. 05:53:05

mennyit tejelet HAVONTA ezeknek a férgeknek zsebbe a zöldpardon és a rio? és külön a teliszart pofájú törpegengszter molnárgyulának?
süti beállítások módosítása