Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Molnár mögül kifarolt az MSZP

2009.05.28. 07:30 | UjBuda | 4 komment

Kerületünk polgármesterének pártpozíciói finoman szólva is meginogtak. A néhány évvel ezelőtt még budapesti szoci elnök Molnár Gyulára a pártközpontban ma a kutya sem kíváncsi. Természetesen nem arról van szó, hogy nem szolgálná kellő eltökéltséggel pártja érdekeit, a parlamentben most is megszavaz mindent, ami fáj. Sőt, jómunkásemberként azt is, ami nemhogy fáj, de egyenesen lehetetlen helyzetbe hoz családokat, fiatalokat, nyugdíjasokat, s ennél messzebbre most nem is merészkedünk. M. Gy. hűségesen nyomja a gombot hétfőről-hétfőre és bízik a csodában. A pécsi eredményekre figyelemmel a realitások alapján a kelenföldi körzete ugyan könnyen elbukhat az országgyűlési választásokon, s onnan pedig egyenes út vezete a polgármesteri búcsúhoz is, de egyelőre kitart.

Hatalmas jelentősége volt a múlt héten a budapesti listaállításnak, ahol a parlamenti választások helyein marakodtak előre a szocialista párttagok. Szégyen, de Molnár Gyula súlyos válságba sodródott, küzdelme ellenére majdnem a lista leges legvégére csúszott. A 2006-ban még második helyezett képviselő, most a tizennyolcadikra volt elég. Ha előrébb kerül, amire ismeretlenek finoman utaltak is a végső döntés előtt egy Magyar Nemzetben elhelyezett cikkel, akkor megúszhatta volna a feszült dilemmát. Így azonban politikai túlélési harccá változik számára a következő országgyűlési választás. Kérdés, hogy MSZP színekben vagy anélkül?

Ez a ciklus kizárólag a kapkodásról, a korrupcióról és a tehetetlenségről szólt Újbudán, előre köszönjük, nem kérünk ebből a jövőben.

 

Címkék: budapest választás mszp képviselő polgármester gyula molnár kerület újbuda xi

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr841147249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.05.28. 14:59:03

hallom, ahogy nyikorognak a kerekek, érzem az égett gumi szagát...

newbleda 2009.05.28. 20:18:55

az az aprócska tény, hogy Molnár Gyula 1994 óta simán nyeri az országgyűlési körzetét ne zavarjon.Azon kevesek közé tartozik, aki első körben is tudott nyerni. Ismertsége a kerületben 90%-on felüli, és elfogadottsága is 60% körüli.
Annak ellenére, hogy az ilyen mondvacsinált rágalmakkal próbálkozik az ellenzéke. Ahogy látom, a budapesti MSZP-ben jelenleg a legkevésbé a szakmai munka számít.

susztera · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=701938 2009.05.29. 06:11:53

A Budapesti MSZP-ben, mer az országos MSZP-ben soha nem a szakmai munka számított, ha nem a belső kapcsolatok, és csak arról szől a történet, hogy ez a rengeteg megélhatési politikus, hogy juthat minél zsírosabb álláshoz. Persze a sok pénzbél jobb a több alapon ez is kevés az elvtársaknak, így beindították a mutyi partikat és a nagy ingatlan bizniszt...csak hát a pofátlan lopás, csalás még önmagában nem jelenti az évszázad legjobban kivitelezett bűntényét is, mert ahhoz meg igen buták, így most sorra dölnek be, és vándorolnak hűvösebb égtájakra.
Remélem aki kormányra kerül végre megkezdi a számonkérést, ami 20 éve elmaradt, és ezek a (saját fővezérük által is ) nappal, délben, sete hazudozók, tolvajok fogják megtölteni a börtöneinket. Kis szerencsével végre felgyorsul, amit szándékosan lassítottak az ügynök kérdésben si, és egy életre kiebrudalják a politikai életból, ezeket elvtelen, erkölcstelen hazaárulókat.
Molnár Gyula meg addig is (szigorúan magánemberként) elmehet a Zöld Pardonba és a Rioba, biztos kap majd ingyen kólát, ezt meg azt, amiért kiírtotta a környező enyhébb árfekvésű kocsmákat.
Tudom a Zold Pardon vendégei kifejezetten csendben sogdolódzó, anti alkoholistaa, drog ellenes fiatalból, így ők nem zavarják a kerület nyugalnát.

Dulifuliokoska 2009.06.02. 15:36:05

Ismét csak rossz értelemben dobogós a XI. kerület...
http://homar.blog.hu/2009/06/02/van_ahol_haromszorosara_dragult_parkolas

süti beállítások módosítása