Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Molnár Gyula szégyentelenül kapaszkodik

2010.05.22. 02:30 | UjBuda | 2 komment

Molnár Gyula ma feltette a koronát az újbudai regnálására. A korábban még LMP-vel takarózó, valójában vérig szoci polgármesterből egy pillanat alatt előtört a rendszerváltás előtti Magyarország legszánalmasabb bidegződése: a bizottságosdi. Idézünk mai közleményéből: "Újbuda polgármestere felkéri a jogi bizottság fideszes vezetőjét, hogy haladéktalanul hívja össze a bizottságot, hogy a bizottság vizsgálja meg az ügy hátterét" Magyarul: kavar egyet a moslékon, hátha előbukkan belőle egy aranyhal.

Szégyen, ha valakit ennyire elhagy a józan paraszti esze. Különösen szánalmas, ha mindezt polgármesterként teszi. Látszólag érthetetlen, hogy egy pofonegyszerű ügy következményeit miért képtelen felmérni. Egyetlen egy magyarázat van, hogy mégis tudatosan teszi mindezt, ez pedig a rettegés.  Rettegés a lebukástól. Molnár Gyula járt már a csúcs közelében, Horn Gyula alatt az MSZP alelnöke volt, Gyurcsány alatt az MSZP budapesti elnöke. Mára azonban nem kis részben Hagyó Miklósnak köszönhetően kiesett a parlamentből, elvesztette a mentelmi jogát és a feje felett fenyegető pallosként lebeg az őszi önkormányzati választás, ahol az utolsó szalmaszálat, a polgármesteri és képviselői helyét is elveszíti. Tökéletesen tisztában van vele, ha Wiesztet nem tudja megvédeni, akkor megállíthatatlanul elindul a dominó, sorban dőlnek majd ki a kerületi szoci bűnszervezet  civilben képviselőknek becézett tagjai. A rendőrség hetente visz majd el valakit az egymásra valló és a saját bőrüket menteni igyekvő tettestársak közül. Mert azt azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Wieszt János kétmilliós akciója egyszeri és megismételetlen ügy volt, melyből egyedül Wieszt úr részesült...

Wieszt János kínos magyarázkodása a kamerák kereszttüzében megdöbbentette Magyarország lakosait. Ahogy próbálta saját emlékeit átírni és mindezt az újságírók hadának is bemagyarázni, az elég kemény üzenet volt minden korrupt képviselőnek.

A felvételt készítő vállalkozó pedig úgy néz ki semmiképp sem kerülhet az igazságszolgáltatás elé, mert a hatályos büntetőtörvény szerint:

Nem büntethető a vesztegetés bűncselekményének elkövetője, ha a cselekményt, mielőtt az a hatóság tudomására jutott volna, a hatóságnak bejelenti, és az elkövetés körülményeit feltárja.

 Ez ösztönözheti a hasonló ügybe keveredett vállalkozókat, hogy mihamarabb lépjenek.

Címkék: mszp gyurcsány bűnözés polgármester gyula molnár jános pártfinanszírozás újbuda hagyó ujbuda wieszt

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr792022152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.05.22. 10:22:12

A bizottságosdi arra lehet majd jó, hogy időt nyerjen vele Molnár, és még az is lehet hogy egy-két - ma még ellenzéki - tag hirtelen kapni fog egy-egy jó állásajánlatot ilyen olyan cégek kamuhelyeire. És onatól ők is bekussolnak majd. Rohadék itt mindkét politikai oldal. Csak az egyik sokat lop kevésszer, a másik keveset lop sokszor.

ujbudablog 2010.05.22. 22:09:52

Nem lehet mindenkinek olyan dús a frizuja mint a Kuppernek... :)
süti beállítások módosítása