Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Amit Molnár Gyuláról tudni illik

2009.02.20. 00:15 | UjBuda | 3 komment

Molnár Gyula odavan a médiáért, igazi celeb. Önelégülten nézegeti vissza a magáról készült tévéfelvételeket, kaján mosollyal az arcán olvassa a magáról szóló újsághíreket, s legalább ekkora büszkeséggel írja be a böngészőbe: MOLNÁR GYULA, csupa nagybetűvel, majd rácsap az enter billentyűre. Elégedett pilllantással nyugtázza, hogy még mindig ő a leghíresebb Molnár Gyula széles e hazában. Majd felhúzva orrát újabb kísérletet tesz, már csak annyit ír: GYULA. Elkámpicsorodik. Gyula városa még mindig megelőzi. Dob egy whiskeyt és dalra fakad, majd káromkodik, végül nyugovóra tér. Kamerákkal és újságírókkal álmodik, vakuk villogása kíséri mindenfelé.

Akik megismerik, hamar ráébrednek, hogy a médiáért minden disznóságra képes, valódi médiadisznó. Nem véletlen, hogy volt barátnője azzal fricskázta meg, miután  feltehetően civakodtak, hogy az operabálon készült közös fotójuk alá az alábbi képaláírást intézte az újságíróval: "X. Noémi és partnere". Persze megeshet, hogy mindössze az újságíró magánakciózott. De másnap Gyula arca megnyúlt. Alig bírta feldolgozni, hogy a valóságban nem is híres barátnője neve mellett csak partnerként emlékezik meg róla a celebtörténelem. Tanult az esetből. Hamarosan Horváth Ágnes nyomdokaiba érhet, s ez még legalább egy főzőműsort hozhat a konyhájára a posztszocialista időkben.

Címkék: mszp polgármester gyula molnár ujbuda

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr19953981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noszticzius Judit 2009.02.21. 01:34:07

Szia Gyuszi!
Sajnos,hogy nőknek tetszik,mert Te szép férfi vagy
miatt!!!! Nekem is tetszik!!! Te magányügy vagy!!!!!
Ez nem baj,hogy én még egyedülálló vagyok!!!!!

Puszil: Judit

Mike36 2009.02.26. 15:39:03

Mikor lesz cikk avval a címmel, hogy: Amit Kupper Andrásról tudni illik?

Joe84 2009.02.28. 23:25:43

Az kimaradt a videóból, hogy amikor gyuszi már nem bír tovább várni lakosra, akkor "kimegy hugyozni" :D
süti beállítások módosítása