Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Milyen felesleges dolgokra költik idén Újbuda vagyonát? (1.)

2009.02.24. 14:34 | UjBuda | 1 komment

A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.

Az önkormányzati televízió és az Újbuda újság a válság első teljes évében 140 millió forintjába kerül az adófizetőknek. Ebből a pénzből nagyjából 24 újság jelenik meg. Emellett létrejön heti néhány óra igénytelen, saját készítésű műsor, a maradék időben pedig forgalomfigyelő kamerák képeit figyelhetik az unatkozó TV függők.

Ebből az összegből az önkormányzat minden egyes lakosa, 0-tól 120 éves korig kaphatna egy 1000 forint értékű utalványt és szabadon eldönthetné, hogy abból Molnár Gyula posztert vagy tankönyvet vásárol.

Ínyenceknek érdemes követni az újság megjelent lapszámainak alakulását az utóbbi években. Nem kell  hozzá különösen nagy tehetség, hogy észrevegyük, elsősorban Molnár Gyula kampánylapjaként működik az újság. A 2006-os választások évében, mikor Molnár országgyűlési képviselőként és polgármesterként is újrázott, akkor majdnem minden héten megjelent, míg azt megelőzően és azt követően is fele annyi lapszámmal üzentek a kerületi polgároknak az önkormányzat vezérkarából.

Kíváncsian várjuk mi történik jövőre?! Készül-e ismét propaganda költségvetés?

Címkék: újság media költségvetés gyula molnár 11 újbuda

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr14963021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2009.02.26. 14:39:32

Az önki lapja mindenhol a hatalmat szolgálja ki - nálunk tele van az alpolgármester tettteivel (Fityesz van többségben)
süti beállítások módosítása