Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Molnár Gyula vs. HÖK

2009.06.04. 06:30 | UjBuda | 11 komment

Molnár Gyula alig várja, hogy beszólhasson a HÖK elnöknek, a HÖK elnök pedig alig várja, hogy politikától függetlenül tüntessen a mindennapi betevő alkoholért. Így összegezhetők az elmúlt napok eseményei a sorsdöntő összecsapás előtt.

Pénteken ugyanis egy tüntetéssel ringbe száll az egyetemi hallgatók képviselete, a vörös sarokban pedig Molnár Gyula vár rájuk. Az összecsapás tétje az alkoholárusítás korlátozásának eltörlése az egyetemi klubokból. A Műegyetem majd minden kollégiumában olyan vendéglátóegység működik, amelynek az újbudai alkoholstop miatt be kell(ene) zárnia este tízkor. Ezeket a klubokat a EHK-sok (a nem műegyetemisták kedvéért: HÖK) társasága tulajdonolja, így természetesen mindent megtesznek a sikerért. S nem mellesleg áll mögöttük néhány ezer szomjas egyetemista, akikkel eddig egyetlen polgármester sem mert újat húzni a XI. kerületben.

Az esélyeket latolgatva úgy tűnik, hogy a HÖK-ösök technikai K.O.-val tanítják móresre a polgármestert, aki a padlón fekve fogja aláírni az egyetemi klubokra vonatkozó rendelkezések visszavonását. A nevezetes tollvonást az egyetemisták a HÖK által felajánlott ingyen sörrel ünnepelhetik majd este a továbbra is nyitva tartó Zöld Pardon és a Rio szomszédságában fekvő klubjaikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr941161011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drflash · http://drflash.hu 2009.06.06. 14:35:53

le volt játszva ez a siralmas különalku-tüntetés a töketlen hökkel, a nyagyarcú seggfej mónárgyula viccesen mosolygott össze a két hökkerrel oszt gyorsan megszavaztatta az egyetemi klubok pijanyitvatartását, oszd meg és uralkodja alapon, a belterjes egyetemisták szarnak még a félig-meddig saját helyeikre is, teszemazt nelson, libella. sehol egy szöggel kivert bézbólütő, egy korty molotow-koktél vagy legalább egy lángoló autó! siralmas!

rpeter 2009.06.07. 22:10:19

kellemes marhaságokat beszélt már megint,
1.) az emlegetett HÖOK = Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, nem sok köze van a műegyetemi Egyetemi Hallgatói Képviselethez.
2.) Miért tüntetne a BME a sportpályája eladása miatt, amikor a rendezési tervben egy új és színvonalas sportcsarnok van 2010 szeptemberi átadással?

@drflash: Felgyújtott autó? Molotovkoktél? Ne legyél már nevetséges....

drflash · http://drflash.hu 2009.06.08. 05:03:49

igen, így kell csinálni, odalopakodni a hátsó utcákon az önkormányzathoz, és statisztálni egy előre lepacsizott háttéralkuhoz. ez a komoly, ugye?

dmm 2009.06.08. 11:53:22

@rpeter: ne fikázd a főnököt! rendesen megegyeztetek vele, felvállaltátok a konfrontációt, mi?! elértétek- együtt gyulával -, hogy a kis rezervátumotokban piálhattok, a többi meg le van szarva. nagyon gyenge kis csapat vagytok! ha ugyan csapat az, aki a háttérben a főnökei által különalkuval biztosítja a saját elit életét, beleszarva abba, ami a kerítésen kívül történik. gratulálok a sikeretekhez.

rpeter 2009.06.10. 17:55:51

jól van az én kurva anyámat akkor

reparetekkagylo1 2009.07.08. 15:41:27

@dmm: BME rulez! :)
Már nem azért de ha háttéralkuról beszélünk, akkor miért nem inkább a maffiózók által üzemeltetett rio-t és zp-t veszed elő?? Miért az egyetemi kocsmákat és egyetemistákat fikázod?? gratulálok...

dmm 2009.07.14. 09:57:38

@reparetekkagylo1: azért nagyokos, mert nem ők járultak (csendben és óvatosan demonstrálva) az önkormányzathoz, hanem a lánglelkű egyemisták, akik aztán meg is kötötték a saját kis alkujukat a faszfejjel, minekutána ti vedelhettek a rezervátumotokban, a többit meg szarjátok le magasról. Ha már egyszer kióvakodtatok az utcára, akkor mehettetek volna kicsivel tovább is, de hát ilyen a magyar, már ifjú korában is, ugye.

katasz_trofa 2009.07.29. 15:27:41

drflash, dmm, ha ennyi szabadidőtök van, menjetek, és segítsetek be a metróépítkezésen, vagy ültessetek fákat. Nagyon remélem, hogy csak vicceltek, hogy a nyomorult pia-nyista ügy miatt nekiállnátok villamost borogatni meg gyújtogatni, ahelyett, hogy örülnétek, hogy legalább az egyetemi klubokban meg lehet inni éjfélkor is egy pofa sört. Ha nem szabad, az a baj, ha szabad, az is? Annál rosszabb, minél jobb? Vagy mi van?!

Gyáva senkik vagytok mindketten, minek hárítanátok az erőszakot az (elvileg) értelmiségi egyetemistákra? Ha akkora arcok lennétek, már rég nyugtunk lehetne tőletek, lévén előzetesben csücsülnétek valahol köztulajdon rongálásáért, garázdaságért, vagy valami hasonló nyalánkságért.

dmm 2009.08.08. 10:38:57

@katasz_trofa: na, te aztán még nagyobb seggfej vagy, mint a nevedből ítélni lehetett!
süti beállítások módosítása