Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Hol a *** Lakos?

2009.05.27. 16:00 | UjBuda | 10 komment

Bő egy évvel ezelőtt Molnár Gyula a tőle korábban csak közeli pajtásai és a polgármesteri hivatali dolgozók előtt ismert nyílt trágárságok közepette kereste Lakos Imre SZDSZ-es alpolgármestert az újbudai képviselő-testületi ülés szünetében.

 

Az alpolgármester akkor nemsokára megkerült, de úgy néz ki, idén ismét megismételte az "itt a piros, hol a piros" trükköt. Közös sajtótájékoztatóra invitálták az újságírókat a műdugó kapcsán Molnár Gyulával. Gyula meg is jelent, annak rendje és módja szerint, Lakos azonban nem mutatkozott.

Az újságírók hiába várták éles kamerákkal, hogy rögzíthessék, amint koalícióban vonják felelősségre az ötletgazda SZDSZ-es főpolgármesterhelyettes Ikvai-Szabó Imrét és Demszky Gábort. A csalódott riporterek gyűrűjében Gyula végül egyedül maradt.

Lakosról azóta sem tudjuk, merre kolbászolt. De belegondolva, hogy az SZDSZ folyamatosan közeledik a 0%-os támogatottsági küszöbhöz, ez talán mindegy is. Legközelebb lehet, hogy csak akkor foglalkozunk vele, ha egyszemélyes koalíciót köt az MSZP-vel, hogy tekintettel az eddigi olajozott üzletmenetre, emeljék be befutó helyre a kerületi szocialisták választási listáján.

Címkék: választás mszp szdsz imre polgármester gyula molnár alpolgármester újbuda lakos műdugó

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr381146964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.05.28. 00:13:57

@partyface1973: kezd leesni nekik, hogy ez a szesztilalom csak viszi a népszerűséget, oszt' kiadták a bérposztolónak, hogy rúgjon bele egyet a halott SZDSZ helyi Damon Hilljébe.

kire fognak ezek mutogatni, ha már sok éve ők lesznek hatalomban és a dolgok még mindig nem mennek majd...???

ügyfélszolgálatos 2009.05.28. 00:46:37

@idelle: Nehéz dolguk lesz, de ne félj, sokat tanultak Rákosi módszereiből, akkor majd szabotőröket keresnek és a múltra mutogatnak majd. A nem hallgatjuk meg az ellenfelet módszert is innen vették...

gereben 2009.05.28. 08:28:37

Ez kb 1,5 éves sztori.Ez a baj az index-el. Újra címlapra tesz olyan- kormánypárti képviselőt támadó- postot, ami 1,5 éve történt. Mindegy már hogyan, csak bele lehessen rugni valakibe egyet.
Nézzétek meg ezt:, új weblap rio-zp témakörben:
www..zp-rio.hu

Törcsi:Got_som'_weed? 2009.05.28. 08:44:18

@gereben: a dugódíjas lebőgés másfél éves történet? Ez a tipikus előítélet: el sem olvasod a posztot és már döntöttél is.

kutya vacsorája 2009.05.28. 09:09:02

én spec azt sem bánom, ha nem igaz:))) a sörrendelet után mindent megérdemelnek: az utolsó lakható budapesti kerületből (van budai elegancia, zöld, nyugi+van - volt... - élet is) csináltak egy rakás szart a maffiózók kedvéért. ez ugyanis igaz sajnos. szal: élvezettel olvasom azt is, h. a kis molnár annak idején az oviban bogarakat szurkált vagy h. lakos zöld ufókat kefél hátulról.

gereben 2009.05.28. 09:09:31

@Törcsi:Got_som'_weed?:
és a video hozzá?
De nem értem mi a jelentősége annak, hogy az alpolgármester nem megy el egy sajtótájékoztatóra.

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.05.28. 09:23:41

nagyon vidám dolog, hogy elköltöztem újbudáról. mondjuk az éjjelnappali közértek előtt piáló szakadt arcok miatt nagyon meg tudom érteni, hogy bekeményített a Molnár. jó lenne, ha eljutna ez a világ odáig, hogy fontosabb lesz a normális emberi életforma, mint a szakadt alkoholista pátyolgatása. egyébként aki éjfélkor részegen üvöltözik egy közért előtt, az hogy fog másnap dolgozni..?

susztera · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=701938 2009.05.29. 06:14:10

Öszintén kit érdekel hol a lakos?? A legjobb lenne, ha soha többet nem is jönne vissza, ez lenne az első korekt lépése.

susztera · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=701938 2009.05.29. 06:16:17

@0o0o: Nem az a baj, hogy bekeményített, hanem hogy megint kivitelezett, elnézve az elvtársak tevékenységét, azt kell mondjam olvasott emberek, legalábbis egy könyvet nagyon ismernek és ez Orwell Az Állatfarm, mert az egyenlök és az egyenlőbbek elvet álmukból ébredve is azonnal tudják
süti beállítások módosítása