Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Milyen felesleges dolgokra költik idén Újbuda vagyonát? (6.)

2009.03.02. 15:00 | UjBuda | 2 komment

A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.

Az Újbuda TC 196 millió forintot nyel el idén, a költségvetési vita során a polgármester elismerte, még nem tudják pontosan mire, de el fogják költeni a pénzt. Molnár Gyula elnökként tavaly óta vezeti az egyesületet. A sport támogatását nehéz kritizálni, mi sem szeretnénk a sportoló lurkók kedvét örökre elvenni a mozgás örömétől, de vannak határok. Az az érzésünk, hogy a sportoló lurkók számítanak ebben az ügyben a legkevésbé. Nézzük csak meg a tavalyi évet. Verebes mágussal a másodosztályban botladozó focisták együttese tavaly több mint 50 millió forintot emésztett fel Újbuda költségvetéséből. A csapat neve: Vác-Újbuda volt, a mérkőzéseket Vácon játszotta. Ennyit a kerületi kötődésről. Akkor mégis miért? A kérdés megválaszolását a kommentelőkre bízzuk.

A kidobott összegből elkezdődhetett volna a sokszor megígért gazdagréti uszoda építése, akár fejleszthették volna a kerületi iskolák sportudvarait, vagy létrehozhattak volna egy minden kerületi számára egyenlő módon hozzáférhető sporttámogatási rendszert. De nem ezt tették, hanem arra költöttek az újbudaiak pénzéből súlyos tízmilliókat, hogy tizenegy játékos 50-100 váci néző előtt kergesse a labdát. Szép volt fiúk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr52975409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icelpro (törölt) · http://mousepad.blog.hu 2009.03.02. 22:15:45

Gyula ígérésben jó. Tettekben ... 0

[kivéve ha lopni kell :D ]

newbleda 2009.03.03. 10:07:23

igazatok van. Vesszen a sport! Minek az.
Végigolvasva ezt a blogot, jobb lenne, ha gyorsan megszüntetnétek, és ahogy látom, ezt nem csak én gondolom így a kommentek közüll. Borzasztó ez a demagógia. Inkább Kupper barátotokat népszerűsítsétek, és az ő fővárosi parkolási bizniszét. Őszintén... Mit vártok ettől??? tényleg csak árt nektek.
süti beállítások módosítása