Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Zöld mágia

2009.04.27. 18:00 | UjBuda | Szólj hozzá!

Divatba jött a zöldség Újbudán. Nem feltétlenül a tavaszra és a piacra gondolunk, sokkal inkább a polgármester legújabb kampánytémájára. Zöld Újbuda. Abba most ne menjünk bele, hogy egy szocialista polgármester miért nem a vörös kerület megteremtésén munkálkodik, de a választások közeledte és a szocialista párt töretlen népszerűtlensége ezt még talán meg is indokolja.

Sokkal izgalmasabb, hogy a polgármesterünknek egy sajtótájékoztatón mik jutnak eszébe arról, hogy zöld. Nézzük csak:

Különdíj jár a XI. kerület polgármesterének, hogy a Ferencvárosról is beszél. Az ikertestvérség úgy tűnik nem múlt el nyomtalanul.

De nekünk például a polgármester kedvelt szórakozóhelye a Zöld Pardon is beugrott. Kár, hogy erről nem beszélt a megújuló energiaforrások kapcsán. Jó szívvel vettük volna, ha kitér arra, hogy a közterülethasználati díjból hány napkollektor építhető a kerületi házakra.

A kereszténységben a zöld szín egyébként nem a megbocsátást és a megbékélést jelenti. A békét a fehér jelenti. A zöld pedig a feltámadás és remény színe. Remény egy normális polgármesterre.

Címkék: zöld iszlám gyula molnár zp újbuda

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr461089757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása