Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

"Fingfűrészelés" - szólt az alpolgármester

2009.04.20. 16:00 | UjBuda | 3 komment

Kerületünk messze földön hírhedt trágár polgármesteréről. Molnár Gyula tavaly többek között f*kalapnak nevezte Lakos Imre alpolgármestert. A trágár szocialista polgármester videója akkor bejárta a média minden szegletét. Egy másik alkalommal szintén ugyanő bejelentette a képviselő-testületben, hogy "elmegy hugyozni". Nem sokkal maradt el tőle Veresné Krajcár Izabella alpolgármesterasszony sem, aki az MDF-es Fodor Vincét ösztökélte trágár szavakkal nagyobb lépésekre.

Úgy látszik az eddigi trágárkodásokból kimaradt Bács Márton, szintén szocialista alpolgármester megirigyelte a nagy népszerűségnek örvendő elődeit, így ő is beszállt a "Ki tud nagyobbat trágárkodni?" úttörővetélkedőbe. A legutóbbi testületi ülésen, Molnár Gyula mellett üldögélt, könnyen elképzelhető, hogy ez hatott rá ösztönzőleg, mikor magáról megfeledkezve "fingfűrészelésnek" nevezte a testületi ülés vitáját a Zöld Pardon és a Rio közterülethasználatáról.

Gyula mester azonban úgy tűnik, tanult a múltkori esetből és azonnal kioktatta a helyes szóhasználatról kollégáját. Szerinte az alpolgármester társa fingfűrészelés helyett vízgereblyézést akart mondani, akinek annyira megtetszett ez az új szó, hogy többször visszatért rá, mint mikor a kisgyermek megtanul beszélni, s vigyorogva ismételgeti az első tanult szavakat.

Címkék: mszp zöld imre diszkó fodor park gyula molnár zp vince izabella pártfinanszírozás rio márton újbuda krajcár lakos pardon bács veresné

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr981076123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.04.21. 19:17:01

Mi ebben a baj? Egy polgármester ugyanolyan ember, mint a többi, más ennél sokkal csúnyábban beszél... Nem jött a Lakos, meg a Marci, és bosszankodott. meg pisilnie kell. Te sose szoktál?

A fingfűrészelés meg tetszik, hiszen úgy tűnik, éppen erről van szó. Nem hiszem, hogy éppen ezektől bűzlik minden a XIkerben. Ezek szemforgató, álságos vádaskodások, tényeket, konkrét vádakat kérünk.

szemig jimmy 2009.04.23. 16:02:00

@efes: igazad van, gyurcsány csúnyábban beszélt...

Slowly 2009.05.24. 23:25:13

mi volt a válasz a graffitis ügyre? :)
süti beállítások módosítása