Újbuda feketén fehéren

Amiről a kerületi sajtó hallgat, mégis fontos. Az árnyoldal blogja. ujbudablog[KUKAC]gmail[PONT]com

Linkblog

Friss topikok

HTML

Előre lejátszott közbeszerzés: évi 360 millió az ablakban

2009.03.23. 02:00 | UjBuda | 4 komment

Molnár Gyula a sportot régóta csak a médiamegjelenések miatt támogatja, imád sportról nyilatkozni és híres sportolókkal együtt fotózkodni, de az érdemi lépéseket, mint az utánpótlás bázis kiépítését, már nem tartja annyira fontosnak. A képviselő-testület csütörtöki ülésén is csak kapkodott. Erőszakosan átnyomott egy 360 millió forintos javaslatot. A hatalmas összeget egy körülbelül 3 milliárd forint értékű kerületi sportcsarnok idei bérlésére kívánja fordítani.

A baj csupán az, hogy ekkora értékű sportcsarnok mindössze egyetlen egy épült Újbudán, mégpedig a város szélén a kőérberki SPORTMAX. A csarnokról jó tudni, hogy tavaly mintegy három hónapos üzemszünettel működött, ugyanis rosszul tervezték meg, s a tetőszerkezet nem bírta a terhelést, ezért cserélni, javítani kellett. A kerület vezérét ez azonban nem tántorítja el, hogy kizárólag ebben lássa a megoldást.

Molnár Gyula bejelentette, hogy egy közbeszerzési eljárást kíván kiírni. A közbeszerzési eljárásban elvileg bárki pályázhat, de az önkormányzat több bizottságában nyíltan beszéltek róla, hogy gyakorlatilag a SPORTMAX átvételéről van szó. Egyetlen egy gazdasági számítást sem ismertettek a képviselőkkel, hogy miért épp 360 millió forintot akarnak erre költeni, de a szocialista és szabaddemokrata képviselők robotként nyomták az igen gombot, így érdemi válaszok hiányában is szabad az út az újabb hülyeség felé. Köszönjük, Gyula!

A bónusz videón a rajongók meghallgathatják az öntelt polgármestert, aki egyszerre ígér professzionális tömegsportot, élsportot és diáksportot a kerületben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr141019330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liberté__73 2009.03.23. 13:44:28

A hülye állat!

Ennyiből már koronát is úsztathatna Esztergomig meg vissza.

dancegirl26 2009.03.23. 14:00:22

Idióta barom. Inkább adnák a pénzt a panelek külső burkolására-felújítására... Lenne mit csinálni...

OkoskaTo:rp 2009.03.23. 14:37:28

Inkább ezzel foglalkozzatok: index.hu/belfold/2009/03/23/nem_akarja_a_milliardos_pluszbevetelt_a_xi._kerulet/

Menjen már el valaki az első rendőrőrsre, és jelentse fel őket különösen nagy kárra elkövetett hűtlen kezelésért! Az odáig rendben, hogy a haveroknak valamivel meg kell hálálni a kampányrendezvényeket, de a kerületet itt sokszázmilliós kár érte, a jogszabályok szerint elég egyértelműen. Csak hogy Hunvaldék ne unatkozzanak odabenn...

rg68 · http://www.avarositanya.hu/site/ 2009.03.23. 15:58:10

Hunvarld ex-polgármester (et.) rövidesen cellatársat kap.
süti beállítások módosítása